Carns gourmet

La nostra selecció de carns gallegues

Tots els productes de Pujol’s estan elaborats amb carn de vaca i de bou de la millor qualitat, procedent de Galícia. A més a més, li apliquem el nostre propi mètode de maduració Dry Aged per atorgar-li un sabor incomparable.

Al nostre catàleg de productes podràs trobar els diferents talls:

El nostre producte estrella: Hamburgueses de carn gallega madurada Dry Aged

El nostre producte estrella són les hamburgueses prèmium de vaca gallega madurada Dry Aged
(de 200 g) presentades en la Fira Alimentària de 2022.

La principal recomanació per a gaudir al 100% d’aquestes exquisides hamburgueses és rostir la carn per fora, però mantenir la seva cruesa gairebé intacta a l’interior. D’aquesta manera, us delectareu amb la seva textura i sabor incomparable!

Podràs trobar les nostres hamburgueses gourmet en els supermercats CondisLife.

Troba el supermercat més proper

Som proveïdors de carn gallega

Ets propietari d’un restaurant i vols servir la millor carn vermella? Disposem de tota mena de talls de carn d’una de les millors races bovines del món, la Rubia Gallega, madurada amb la tècnica Dry Aged, des de 30 dies de maduració, fins a 365 dies, per assolir la màxima tendresa i el sabor més intens de la carn.

Quins talls de carn gallega Pujol’s pots tenir al teu restaurant?
— T-bone de vaca
— Filet de vaca
— Ribeye de vaca
— Llom baix de vaca
— Burguer
— Mitjana de bou

Pujol’s, el proveïdor de carn del teu restaurant

chuleton

Carn gallega guanyadora de premis

Et presentem la carn de Pujol’s, guanyadora de concursos a escala mundial.
Quatre medalles d’or i una de bronze del premi World Steak Challenge ens situen com un dels productors més destacats del panorama europeu, demostrant la qualitat suprema dels nostres productes de carn gallega.

Vols saber més sobre els nostres premis?

Premis World Steak challenge

Carn gallega madurada

Fem servir la millor tècnica de maduració de carn bovina: La maduració Dry Aged.

maduracio

En què consisteix la maduració Dry Aged?
La maduració en sec o Dry Aged consisteix a madurar la carn durant un determinat període de temps (nosaltres recomanem, com a mínim, 30 dies) en càmeres de maduració, a una temperatura d’entre 1 i 3 graus i una humitat d’entre el 60% i 80%.

Per què madurar la carn?

  • Per aconseguir una peça de carn tan tendra que es desfà a la boca. La tendresa de la carn va d’acord amb el temps de maduració, com més temps estigui madurant, més fibres es trenquen i més tendra estarà.
  • Per obtenir un sabor intens i permanent. En deshidratar la peça de carn, el sabor es concentra i aconseguim una peça de carn prèmium.

Quant temps madurem la carn?
Depenent de la peça de carn i del client, disposem de diferents períodes de maduració:

+0

Maduració mínima

+0

Maduració recomanada

+0

Maduració màxima

Coneix com és la maduració Dry Aged:

Maduració Dry Aged

La millor raça per elaborar la nostra carn gallega madurada

A Pujol’s únicament apostem per carn de la millor qualitat, i per això necessitem una de les millors races del món, la Rubia Gallega.

Com és l’alimentació del bestiar de la nostra carn gallega?
L’alimentació és totalment natural i tradicional, per cuidar la salut de l’animal i aconseguir una carn capaç de seduir els paladars més exigents i exquisits.

Vols saber més sobre la Rubia Gallega?

Rubia Gallega
rubia gallega

Per què és especial la carn gallega de Pujol’s?

Vols conèixer la clau de Pujol’s per aconseguir peces de carn úniques?

El secret es troba al microclima on madurem cada un dels nostres talls. Les càmeres de maduració de Pujol’s estan a Catalunya, a prop de la coneguda muntanya de sal de Sallent.

muntanya sal

Aquesta muntanya de sal crea un microclima únic que proporciona un toc especial a cada una de les nostres peces de carn.

Mantenim la carn en càmeres de maduració entre 30 i 365 dies, absorbint l’aroma del microclima que l’envolta i madurant lentament per aconseguir una textura extremadament tendra i un sabor intens i incomparable.

hamburguesa

Els millors moments per preparar plats prèmium amb carn Galícia

La carn vermella gallega és una autèntica delícia pels amants de la carn.

S’acosta una data especial i no saps quin pot ser el plat perfecte? La carn madurada gallega és una elecció deliciosa, elegant i no deixarà ningú indiferent.

És ideal per sopars i dinars de Nadal i per celebracions especials, com els àpats d’empresa, o els sopars familiars.

Et mereixes un regal, escull carn gallega madurada, és una delícia ideal per celebrar qualsevol ocasió, tant en companyia com en solitari.

hamburguesa