Conjunt Mestís

Conjunt Mestís:

La barreja de les races més exclusives

Per aconseguir una carn excepcional, el encreuament de diferents races aporta factors únics de cada una en una sola peça. Aquesta nova raça es coneix com a Conjunt Mestís.
L’intens sabor de la carn de Rubia Gallega combinat amb altres races, com ara la Frisona i la seva suculència,
obté un producte final únic, de qualitat sublim.

Maduració Dry Aged & Conjunt Mestís

La maduració és un procés molt important perquè el tall sigui el més deliciós, tendre i fi que es pugui servir en un plat. Per aquest motiu, fem servir el mètode de maduració en sec Dry Aged, des de 30 fins a 365 dies de maduració, que ens permet trencar les fibres musculars de manera natural per aconseguir una textura untuosa i un sabor incomparable.

+0

Maduració mínima

+0

Maduració recomanada

+0

Maduració màxima

Els nostres productes de Conjunt Mestís

Coneix els nostres talls de carn vermella que cuinen als millors restaurants.

Característiques del Conjunt Mestís

Descobreix les característiques que fan del Conjunt Mestís una opció guanyadora a l’hora de servir plats de carn vermella gourmet.

Característiques de la carn

A l’hora de parlar de la carn del Conjunt Mestís, s’ha de destacar que pot arribar a obtenir fins i tot millors resultats que la carn d’una raça pura, ja que en creuar dues races de diferents característiques obtenim el millor d’ambdues en un únic animal. Així, es millora la mida, la qualitat de la carn i la infiltració de greix a cada un dels talls.

A més a més, al tractar-se d’exemplars més grans, requereixen més temps de maduració, de manera que el sabor serà més intens quan arribin al mateix punt de tendresa.

El sabor de la carn de Conjunt Mestís

A més de ser una carn saborosa, tendra i suculenta, el toc especial de la maduració que es du a terme a les càmeres de maduració de Pujol’s, fa que aquestes peces es transformin en productes únics a tot el món.

Quin és l’element especial de Pujol’s?

La carn madurada en aquestes càmeres té un aroma únic, ja que el procés es du a terme al costat de la muntanya de sal de Sallent, Barcelona. Per aquest motiu adquireix un aroma especial que no es troba a altres càmeres de maduració.

L’alimentació de les vaques

L’alimentació és un factor molt important pel bon desenvolupament de l’animal i de la carn que es consumirà en un futur.

Aquestes vaques acostumen a alimentar-se amb una dieta basada en la pastura i el blat. Això, es completa amb fenc, ensitjats, pinsos i altres cereals.

Vols carn de Conjunt Mestís

pel teu restaurant?

Proporciona els millors plats als teus clients amb una carn digna d’un restaurant Prèmium.

La combinació de races de qualitat ens permet obtenir els millors talls, potenciant les propietats de cada raça:

Sabor
Suculència
Tendresa

Quins productes oferim pel teu restaurant?
— T-bone de vaca
— Filet de vaca
— Ribeye de vaca
— Llom baix de vaca
— Burguer
— Mitjana de bou

Pujol’s, el proveïdor de carn del teu restaurant.

Conclusió

Les diferents races de vaques s’han creuat des de fa molts anys per augmentar la rendibilitat dels ramaders i els resultats a la producció de llet. Però, sobretot, per millorar la producció de carn, ja que s’aconsegueixen exemplars més grans i amb millors qualitats.

Combinar races que ens ofereixen carn vermella prèmium ens aporta el millor de cada raça per produir talls de més qualitat. Amb les nostres vaques mestisses unim la tendresa y suculència amb els sabors més intensos per sorprendre als paladars més exigents.

Vols veure les nostres altres races?