Maduració "Dry-Aged"

La carn necessita el seu temps per oferir-nos totes les seves qualitats de manera òptima. Una maduració “Dry-Aged” experta és la clau. I a Pujol’s madurem amb un procés “Dry-Aged” propi, únic al món. Recuperem la tradició de la maduració “Dry-Aged” i incorporem coneixements i tècniques avançades que milloren la qualitat del producte.

TEMPS

Els estudis científics recomanen una maduració mínima de la carn de 14 dies. És cert que la carn pateix minva, però aquest procés ens permetrà apreciar canvis significatius en el gust, la tendresa i la suculència de la peça.

TEMPERATURA

En la maduració, el control i l’estabilitat de la temperatura són claus per a un procés enzimàtic òptim. Una temperatura inadequada ralentitza o accelera aquest procés.

HUMITAT

L’estabilitat de la humitat és imprescindible en la maduració per controlar el metabolisme microbià. Una humitat inadequada ralentitza o accelera aquest procés.

AIRE

La ventilació i la circulació d’aire a la sala de maduració són essencials per evitar el creixement dels bacteris, així com per eliminar males olors que puguin alterar la qualitat de la carn.

Dies de maduració "Dry-Aged"

La nostra especialitat és la maduració “Dry-Aged” i per això madurem les carns segons els requeriments dels nostres clients: alguns prefereixen 30 dies de maduració mentre que alguns altres prefereixen llargues maduracions de fins a 365 dies que permeten que la carn presenti una sèrie de matisos únics i espectaculars.

Els beneficis de la maduració “Dry-Aged” són el sabor i la tendresa. Però és el sabor que presenta els canvis més significatius amb les llargues maduracions.

Dies de maduració
30 dies
Dies de maduració
50 dies
Dies de maduració
75 dies
Dies de maduració
100 dies
Dies de maduració
365 dies
Copyright © Euroestrellas Fred, S.L. 2016. Tots els drets reservats. Queda terminantment prohibit copiar, reproduir, difondre, publicar o modificar qualsevol material o sofware inclòs en el lloc web de Pujol’s o en qualsevol suport derivat del mateix sense previ consentiment exprés i escrit de Pujol’s.