Madurada com
cap altra carn al món

A Pujol’s hem desenvolupat un mètode únic de maduració, que ens permet obtenir
peces de carn de màxima qualitat, tendres, sucoses i amb un sabor incomparable.

Temperatura
En la maduració, el control i l’estabilitat de la temperatura són claus per a un procés enzimàtic òptim. Una temperatura inadequada ralentitza o accelera aquest procés.
Humitat
L’estabilitat de la humitat és imprescindible en la maduració per controlar el metabolisme microbià. Una humitat inadequada ralentitza o accelera aquest procés.
Aire
La ventilació i la circulació d’aire a la sala de maduració són essencials per evitar el creixement dels bacteris, així com per eliminar males olors que puguin alterar la qualitat de la carn.
Sabor incomparable

Maduració dry aged a Sallent

… a menys de 3 km d’una muntanya de sal, que ens dona un microclima únic al món.

A Sallent (el Bages) tenim la sort de tenir un microclima excepcional: el vent molt sec de component nord dels Pirineus pentina el runam salí de la muntanya de Sal i arrossega les partícules de clorur potàssic i sòdic creant un ambient salí ideal per la maduració de les carns de vaca i bou.

Madurem la carn segons les necessitats dels nostres clients

Els beneficis de la maduració dry aged són el sabor i la tendresa. Però és el sabor que presenta els canvis més significatius amb les llargues maduracions.

+0

Maduració suau

+0

Maduració moderada

+0

Maduració intensa

+0

Maduració extrema