Galícia

L’origen de la carn és molt important. Per aquesta raó, a Pujol’s comprem els lloms al millor escorxador de Galícia a Bandeira, Pontevedra. Allà es sacrifiquen les millors vaques i bous del nord-oest de la península (Galícia, Astúries i Portugal) que compren cada setmana als millors mercats de bestiar de la regió.

Selecció

A Pujol’s busquem i seleccionem les millors vaques dels millors prats, per garantir als nostres clients peces de gran sabor, tendresa i suculència. Adaptem la nostra oferta a les seves exigències, oferint carn que s’adapta als seus plats i a les preferències del consumidor.

Alimentació

L’alimentació és un factor clau en la qualitat de la carn. Segons el ramader i la regió, l’alimentació es realitza amb pastura o amb gra. En el primer cas s’obté una carn amb un greix de color groc palla mentres que en el segon cas el greix té uns tons més blancs.

Copyright © Euroestrellas Fred, S.L. 2016. Tots els drets reservats. Queda terminantment prohibit copiar, reproduir, difondre, publicar o modificar qualsevol material o sofware inclòs en el lloc web de Pujol’s o en qualsevol suport derivat del mateix sense previ consentiment exprés i escrit de Pujol’s.