Som proveïdors de carn per a restaurants

Al sector de l’hostaleria i la restauració el temps és or, per això és important comptar amb proveïdors de carn per a restaurants de confiança que garanteixin un servei ràpid, puntual i amb gènere de la millor qualitat.

A Pujol’s t’oferim la millor carn de Rubia Gallega del mercat, madurada seguint el nostre mètode únic de maduració Dry Aged per aconseguir un sabor incomparable.

Proveïdors de carn

a l’engròs de la més alta qualitat

No hi ha res més important pel nostre equip, que oferir-te un producte de qualitat superior. Per fer-ho, treballem només amb els millors ramaders i escorxadors de Galícia, d’aquesta manera, garantim que els animals que arriben a les nostres càmeres de maduració són els millors del país.

I és que els proveïdors de carn per a restaurants hem d’oferir peces d’una qualitat extraordinària i un sabor incomparable. Per això, a Pujol’s confiem en la superioritat de la carn de Rubia Gallega madurada.

La Rubia Gallega,

la nostra raça de confiança

Com a proveïdors de carn per a restaurants, hem triat la Rubia Gallega com la nostra raça de confiança. I és que és una de les races de vaca més ben valorades del món. Fa més de 100 anys que es comercialitza com un producte gourmet de luxe i això es deu a l’altíssima qualitat de la carn de tots els seus talls i peces.

Són animals que viuen lliure i reposadament en grans finques al nord-oest del nostre país, i que s’alimenten seguint una dieta tradicional i natural, lliure de químics i a base de farines naturals, gra de blat i herba verda i curada. D’aquesta manera, s’aconsegueix una carn gourmet de textura i sabor incomparable.

Descobreix més sobre la Rubia Gallega

Maduració Dry Aged, el

secret de la qualitat Pujol’s

Si alguna cosa ens diferencia com a proveïdors de carn per a restaurants, és la qualitat de la nostra maduració. A Pujol’s som experts en maduració Dry Aged, una tècnica cada cop més coneguda i valorada al sector de la restauració.

La carn de Rubia Gallega agraeix molt les maduracions llargues, per això, tots els nostres talls i peces es maduren un mínim de 30 dies i un màxim de 365 per garantir els millors resultats tant de tendresa com de sabor.

Tendresa: Gràcies a la maduració, les fibres musculars de l’animal es trenquen completament, aconseguint així una carn tremendament tendra i de textura suau.
Sabor: El sabor de la carn, s’intensifica, es concentra i es torna més permanent. Per això, la maduresa és el secret per obtenir un sabor incomparable.

Més sobre la maduració Dry Aged