Rubia Gallega

Alguna de les característiquies de la Rubia Gallega

Els bous i les vaques de Rubia Gallega d’alta qualitat destaquen en alguns aspectes.

Edat
4-15 anys
Pes canal
400-800 kg
Alimentació
Blat de moro natural gallec
Infiltració de greix
Variable
Cobertura de greix
>30 mm
Maduració recomanada
>50 dies

Maduració dry aged & Rubia Gallega

La raça Rubia Gallega és una raça que demana maduracions més llargues que altres races. Per això a Pujol’s recomanem maduracions “Dry-Aged” de com a mínim 30 dies per tal d’aconseguir una carn amb un sabor incomparable.

A més, la raça “Rubia Gallega” és una de les races que les llargues maduracions potencien més els seus sabors degut a l’alimentació natural d’aquest bestiar amb blat de moro.

+0

Maduració minima

+0

Maduració màxima

+0

Maduració recomanada
Rubia Gallega

NOTA DE CATA