El millor origen i un procés de maduració únic, el secret d’una carn com cap altra.

La millor carn del nord-oest
de la península

L’origen de la carn és clau. Per aquesta raó, a Pujol’s adquirim els
nostres lloms als millors escorxadors de Galícia, terra reconeguda
mundialment per la qualitat del seu bestiar. Allà se sacrifiquen
les millors vaques i bous del nord-oest de la península (Galícia, Astúries i
Portugal) seleccionats cada setmana als mercats ramaders de la regió.

La millor carn del nord-est
de la península

L’origen de la carn és clau. Per aquesta raó, a Pujol’s adquirim els nostres lloms als millors escorxadors de Galícia, terra reconeguda mundialment per la qualitat del seu bestiar. Allà se sacrifiquen les millors vaques i bous del nord-est de la península (Galícia, Astúries i Portugal) seleccionats cada setmana als mercats ramaders de la regió.

Maduració Dry Aged a Sallent

La carn viatja a Sallent, comarca del Bages, on el vent molt sec
de component nord dels Pirineus pentina el runam salí de la
muntanya de Sal arrossegant les partícules de clorur potàssic
i sòdic, creant així un microclima salí excepcional i únic al món.
Unes condicions ideals pel procés de maduració que
confereixen a la nostra carn el seu sabor incomparable.

Maduració Dry Aged a Sallent

La carn viatja a Sallent, comarca del Bages, on el vent molt sec de component nord dels Pirineus pentina el runam salí de la muntanya de Sal arrossegant les partícules de clorur potàssic i sòdic, creant així un microclima salí excepcional i únic al món.
Unes condicions ideals pel procés de maduració que confereixen a la nostra carn el seu sabor incomparable.

ALIMENTADA I CUIDADA COM A CAP ALTRE LLOC DEL MÓN

Es madura amb el temps, a poc a poc,
i adquirint un sabor incomparable!

Al mes de maduració, la carn redueix aproximadament un 10% el seu pes.
Això és degut a la pèrdua per evaporació de l’aigua que conté. Però l’os i el greix
continuen hidratats. A mesura que la carn envelleix, es comença a apreciar
l’enfosquiment propi del procés de maduració.

Es madura amb el temps,
a poc a poc, i adquirint un sabor incomparable!

Al mes de maduració, la carn redueix aproximadament un 10% el seu pes.
Això és degut a la pèrdua per evaporació de l’aigua que conté. Però l’os i el greix
continuen hidratats. A mesura que la carn envelleix, es comença a apreciar
l’enfosquiment propi del procés de maduració.

ACONSEGUEIX
LES TEVES
HAMBURGUESES!

Ara pots assaborir l’experiència única de la carn madurada Pujol’s a casa teva. Fes-te ja amb el teu pack d’hamburgueses Dry Aged i gaudeix d’un sabor incomparable.

Comprar

Troba el supermercat més proper

Com cuinar l’hamburguesa perfecta?

1

Obrir l’envàs 30 minuts abans i
deixar l’hamburguesa a
temperatura ambient.

2

Escalfar la planxa o la paella fins
que estigui ben calenta i afegir-hi
unes gotes d’oli.

3

Marcar l’hamburguesa, a banda
i banda a foc viu, per obtenir un
bon torrat.

4

Acabar de cuinar l’interior de l’hamburguesa, a foc moderat, fins a arribar al punt de cocció interior desitjat.

recomendacio RECOMANACIÓ: per gaudir de tots els matisos (sabor, textura i suculència) el punt ideal de cocció interior és poc fet.

1

Obrir l’envàs 30 minuts abans i
deixar l’hamburguesa a
temperatura ambient.

2

Escalfar la planxa o la paella fins
que estigui ben calenta i afegir-hi
unes gotes d’oli.

3

Marcar l’hamburguesa, a banda
i banda a foc viu, per obtenir un
bon torrat.

4

Acabar de cuinar l’interior de
l’hamburguesa , a foc moderat, fins a
arribar al punt de cocció interior desitjat.

recomendacio RECOMANACIÓ: per gaudir de tots els matisos (sabor, textura i suculència) el punt ideal de cocció interior és poc fet.