Maduració Dry Aged en un microclima únic.
PUJOL'S: EL SABOR
INCOMPARABLE DE
LA CARN GALLEGA DRY AGED
La carn gallega es considera
una de les millors carns del món.
GALÍCIA: EL MILLOR
ORIGEN DEL MÓN
Madurem en un microclima únic, al costat d’una muntanya de sal.
MADURADA COM CAP ALTRA
CARN AL MÓN
Maduració Dry Aged: la millor tècnica per madurar la carn de qualitat
Fem servir la millor tècnica de maduració que existeix: La maduració Dry Aged.
Aquest mètode per madurar la carn vermella es basa en conservar la carn en càmeres de maduració a una temperatura concreta, amb una humitat d’entre el 60% i el 80% i una ventilació adequada per la carn.
El procés de maduració de la nostra carn gourmet es fa a 3 km de la muntanya de sal de Sallent, fet que ens proporciona un microclima que impregna la nostra carn d’un aroma únic al món.
Vols saber més sobre la maduració de la nostra carn?
Una raça de carn gourmet: Rubia Gallega
Tota la nostra carn ve del millor escorxador de Galícia.
Per què la carn de Pujol’s és una carn prèmium?
A Pujol’s disposem de la carn d’una de les millors races a escala mundial, la Rubia Gallega, que porta comercialitzant-se des de fa gairebé 200 anys.
Una raça alimentada de manera natural i tradicional, per aconseguir un sabor i textura únics.
Vols saber més sobre la raça Rubia Gallega?
La carn gourmet pel teu restaurant
Tens un restaurant i vols oferir productes d’alta qualitat?
A Pujol’s tenim una de les millors carns del món, madurada des de 30 dies fins a 365 dies, amb la tècnica Dry Aged.
Som proveïdors de carn per a restaurants.
Per què som un proveïdor excepcional? Descobreix-ho
Alguns dels productes de Pujol’s
Descobreix tots els nostres productes
Hem guanyat premis gràcies a la qualitat de la nostra carn
Quatre medalles d’or i una de bronze del premi World Steak Challenge ens situen com un dels productors més destacats del panorama europeu i reconeixen la excepcionalitat de la nostra carn.