Maduració Dry Aged: la millor tècnica per madurar la carn de qualitat

Fem servir la millor tècnica de maduració que existeix: La maduració Dry Aged.

Com és la tècnica Dry Aged?
Aquest mètode per madurar la carn vermella es basa en conservar la carn en càmeres de maduració a una temperatura concreta, amb una humitat d’entre el 60% i el 80% i una ventilació adequada per la carn.
Què ens diferencia dels altres?
El procés de maduració de la nostra carn gourmet es fa a 3 km de la muntanya de sal de Sallent, fet que ens proporciona un microclima que impregna la nostra carn d’un aroma únic al món.

Vols saber més sobre la maduració de la nostra carn?

Maduració Dry Aged

Una raça de carn gourmet: Rubia Gallega

Tota la nostra carn ve del millor escorxador de Galícia.

Per què la carn de Pujol’s és una carn prèmium?
A Pujol’s disposem de la carn d’una de les millors races a escala mundial, la Rubia Gallega, que porta comercialitzant-se des de fa gairebé 200 anys.
Una raça alimentada de manera natural i tradicional, per aconseguir un sabor i textura únics.

Vols saber més sobre la raça Rubia Gallega?

Rubia Gallega
rubia gallega

La carn gourmet pel teu restaurant

Tens un restaurant i vols oferir productes d’alta qualitat?
A Pujol’s tenim una de les millors carns del món, madurada des de 30 dies fins a 365 dies, amb la tècnica Dry Aged.
Som proveïdors de carn per a restaurants.

Per què som un proveïdor excepcional? Descobreix-ho

Hem guanyat premis gràcies a la qualitat de la nostra carn

Quatre medalles d’or i una de bronze del premi World Steak Challenge ens situen com un dels productors més destacats del panorama europeu i reconeixen la excepcionalitat de la nostra carn.

wsc22