Hamburguesa de carn madurada: la manera més deliciosa d’acabar l’any

Hamburguesa de carn madurada: la manera més deliciosa d’acabar l’any

Hamburguesa de carn madurada: la manera més deliciosa d’acabar l’any

 

Ja comença a refrescar i sembla que arriba el moment de començar amb les preparacions de Nadal, i el punt més important és el menjar. Et proposem una recepta fàcil, ràpida i deliciosa, que no deixarà a ningú indiferent: la millor hamburguesa de carn madurada.

 

Per què escollir una hamburguesa de carn madurada?

Un plat fàcil de preparar, deliciós i de qualitat? L’hamburguesa de carn madurada et permet deixar llest el sopar de Cap d’Any ràpidament, perquè puguis preparar-te per rebre el nou any sense preocupar-te del temps que hauràs de dedicar-li al cuinat.

El més important a tenir en compte al planificar un àpat nadalenc és la qualitat, i la carn madurada en càmeres de maduració, de races de qualitat, com la rubia gallega, l’asturiana de les valls o la parda alpina, són la clau per oferir un plat Premium i deliciós.

A més a més, l’hamburguesa de carn madurada en sec, amb la tècnica dry aged, proporciona una carn suculenta, tendre i saborosa. Ja que, gràcies al període de temps que passa a les càmeres de maduració, la carn va trencant les seves fibres musculars i concentrant el seu sabor. El resultat? Una carn de tendresa i sabor incomparables.

 

Com saber la quantitat de menjar que s’ha de cuinar per Nadal?

Nadal, aquella època de l’any en la que les famílies i amics es reuneixen per celebrar les festes amb un àpat deliciós. Però, tot i planificar el menú i les compres amb temps i calma, molts cops acaba sobrant menjar.

Amb les hamburgueses de vaca madurada, sabràs perfectament quantes cuinar-ne, ja que, en funció de la teva manera de preparar-les i dels convidats que hagis de tenir, sabràs que seran una o dues hamburgueses per cap. D’aquesta manera ningú es quedarà amb gana i no sobrarà menjar.

 

Hamburguesa de vaca madurada: la recepta perfecta per moments de celebració

Ara que ja tens decidit el plat principal del teu sopar de Cap d’Any, vols aprendre a preparar-lo per servir un plat Premium als teus amics i familiars? Des de Pujol’s t’expliquem com fer-ho de manera ràpida i senzilla.

Hamburguesa de vaca madurada

Una hamburguesa de carn madurada perfecta és molt senzilla de preparar:

Abans de començar, la carn ha d’estar a temperatura ambient per aconseguir el resultat esperat.

  1. Posa el foc al màxim per segellar la carn. Quan la carn estigui segellada, per evitar que es cremi baixem el foc i, a foc lent, esperem que es faci l’interior de l’hamburguesa.
  2. S’ha de fer servir oli? Generalment no, encara que si l’hamburguesa té molt poc greix, es pot afegir oli, sobretot si es cuina a la barbacoa.

3. Únicament se li ha de donar la volta un únic cop per aconseguir el resultat esperat. Molta gent li va donant voltes per veure si s’està fent bé, nosaltres recomanem donar-li la volta una única vegada per aconseguir una hamburguesa de carn madurada, suculenta i tendra.

4. Quan retirem l’hamburguesa del foc? Depèn de com t’agradi la carn, normalment hi ha tres tipus de preparació, poc feta, al punt i feta. Has de parar atenció, ja que d’un minut a l’altre ha passat de poc feta al punt, i del punt a feta.

I, si et ve de gust una experiència totalment nova, et convidem a provar la Smash Burguer. Aquesta versió requereix aixafar completament l’hamburguesa de carn madurada perquè quedi supertorrada per fora.

La textura serà totalment diferent i el resultat final és absolutament únic.

T’animes a tastar-la?

 

Vesteix de gala la teva hamburguesa de vaca madurada

Un cop feta la carn, que li afegim per crear una hamburguesa perfeta? Aquest factor és una mica més personal i existeixen infinitat de combinacions per aconseguir l’hamburguesa de carn madurada ideal per celebrar Cap d’Any.

La millor manera per trobar aquella combinació de sabors que et faci gaudir del menjar com mai és fent proves. La nostra recomanació és que, abans que arribi la data, compris una hamburguesa de carn madurada i la parteixis en trossos petits. Fes petites versions amb diferents combinacions d’ingredients i salses, i troba el sabor de la teva hamburguesa perfecta.

I parlant de salses, quin és el millor acompanyament per una hamburguesa de carn madurada? Tot dependrà dels altres ingredients que vulguis fer servir. A continuació, et deixem algunes salses clàssiques que realçaran el sabor del teu fantàstic sopar:

  • Mostassa (pot portar mel)
  • Salsa barbacoa
  • Salsa tàrtara
  • Salsa de formatge (pot ser un o una combinació dels teus preferits. Si tries aquesta salsa, et recomanem que afegeixis algun ingredient dolç, com la ceba caramel·litzada)
  • Salsa rosa

Ara que ja tens la teva hamburguesa, ingredients i acompanyaments, només falta el pa, que serà el colofó final d’un plat de restaurant premium. Encara que es poden fer servir molts tipus de pa per preparar una hamburguesa, l’ideal és el pa brioix.

Com preparar una hamburguesa

El nostre consell: tria’l d’obrador local i artesà per gaudir d’un pa autèntic i natural, que acompanyi a la teva hamburguesa de carn madurada.

 

Pujol’s: Experts en maduració de la carn

Carn madurada

Què et sembla la nostra proposta pel sopar de Cap d’Any? L’hamburguesa de carn madurada en sec, és un plat senzill de qualitat suprema, que farà la boca aigua dels paladars més exigents.

A Pujol’s hem perfeccionat la tècnica de maduració dry aged perquè aconsegueix intensificar el sabor i entendrir la carn de forma natural. El pas del temps i les condicions exactes de temperatura, humitat i aire aconsegueixen peces suculentes, tendres i saboroses.

Vols gaudir d’una hamburguesa de carn madurada? Troba les nostres millors hamburgueses als supermercats Condis.