La millor carn d’Espanya és rubia i gallega

La millor carn d’Espanya és rubia i gallega

La millor carn d’Espanya és rubia i gallega

Si hi ha alguna cosa en què estem d’acord, és que en aquest territori es menja molt bé. I si hem de destacar alguna part de la nostra gastronomia, seria la carn sens dubte. La clau de la gran qualitat dels nostres talls són els animals escollits, per això, a Pujol’s t’oferim la millor carn d’Espanya.

Vols descobrir quina és la millor carn d’Espanya i per què està tan ben valorada entre els experts? Segueix llegint!

 

Quina és la millor carn de boví d’Espanya?

Com et dèiem, al nostre territori hi ha moltíssimes varietats de boví de la més alta qualitat, i per això, tots els talls de les nostres races tenen una textura i sabor incomparables.

Així doncs, quina és la millor carn d’Espanya? Depèn dels criteris que es facin servir, textura, infiltració de greix… Però, si hi ha una raça que destaca des de fa anys per la seva qualitat i història i que s’està convertint en un autèntic referent de la gastronomia més Premium, aquesta és la Rubia Gallega.

 

El que converteix a la Rubia Gallega en una raça única

Hi ha moltes raons per les quals es pot considerar la Rubia Gallega com la millor carn d’Espanya, i és que reuneix algunes característiques que la fan única.

El sabor és una de les principals claus de la seva gran reputació entre els amants de la carn vermella. És permanent i intens quan es tracta de vaques, i presenta un punt dolç, sorprenent i deliciós, quan estem davant de carn de bou Rubia Gallega.

D’altra banda, el greix és un factor determinant en la qualitat d’un tall de carn vermella. En el cas de la Rubia Gallega, és d’un deliciós color crema, amb prou feines té infiltracions i presenta una cobertura de greix excepcional. Aquest equilibri de greix contribueix a fer que els seus talls es considerin la millor carn d’Espanya.

La millor carn de boví d'Espanya

Una altra de les raons que permeten considerar a la Rubia Gallega com una de les races més delicioses del territori és la qualitat de la vida de l’animal. I és que, perquè un tall de boví sigui deliciós, és bàsic que la vaca o el bou hagi viscut en les millors condicions possibles.

En el cas de la Rubia Gallega, tots els seus exemplars es crien a la zona nord-oest de la nostra península, concretament a Astúries, Portugal i, evidentment, Galícia. La seva alimentació és un altre factor clau per la qualitat del producte final, és tradicional i 100% natural.

Això vol dir que aquests animals mai mengen res ultraprocessat, sinó que s’alimenten, bàsicament, a base de gra de blat, farines i herba verda i curada.

Per què triar talls de Rubia Gallega madurada

Si hi ha alguna cosa que per nosaltres converteix a la Rubia Gallega en la millor carn d’Espanya, és com li prova la maduració.

I és que, a Pujol’s, som experts en maduració dry aged, un mètode únic que aconsegueix dotar a la carn d’una tendresa i suculència increïbles, així com d’un sabor incomparable.

Aquest procés consisteix a escollir els millors talls de la vaca i mantenir-los en càmeres de maduració fins a obtenir el punt perfecte. Per això, controlem la temperatura, la humitat i l’aire per assegurar que els resultats són perfectes.

La maduració Dry Aged aconsegueix trencar les fibres musculars de l’animal, que han quedat rígides degut al rigor mortis. Com veus, l’objectiu últim d’aquest mètode de maduració és aconseguir un sabor intens i una textura tendra i suculenta, incomparable a qualsevol altra.

A Pujol’s, oferim fins a 4 nivells de maduració. Aquests s’assignen als talls en funció del tipus de carn, del tall de què es tracti i de les preferències del client.

  • Maduració suau: +30 dies
  • Maduració moderada: +60 dies
  • Maduració intensa: +90 dies
  • Maduració extrema: +365 dies

A més a més, a Pujol’s oferim una maduració com cap altra, i és que les nostres càmeres de maduració es troben en un microclima únic. Al costat de la muntanya de sal de Sallent, es crea un ambient salí, perfecte per la maduració de la carn, que els dona un toc especial a tots els nostres productes.

Com veus, en combinar la millor carn d’Espanya amb un procés de maduració en sec, el resultat és, com a poc, espectacular.

Carn madurada

On comprar la millor carn d’Espanya?

Si tens un restaurant on t’agrada oferir plats Premium a base de productes de la més alta qualitat, segur que vols saber on pots aconseguir carn de la millor qualitat.

A Pujol’s, som proveïdors de carn per a restaurants. Treballem directament i només amb els millors escorxadors de Galícia perquè els talls de la millor carn d’Espanya que t’oferim siguin sempre de la millor qualitat.

Talls de la vaca

Tria entre tots els nostres talls de les nostres carns gourmet, aquell que millor lluirà a la teva carta:

  • Filet de vaca gallega
  • Llom baix de vaca madurada
  • T-bone de vaca Premium
  • Ribeye de vaca de Galícia
  • Mitjana de bou Premium

Fins i tot pots triar hamburgueses de carn madurada per dur al següent nivell aquest plat, ja de per si deliciós.

Ara que ja saps perquè creiem que la de Rubia Gallega és la millor carn d’Espanya, a què esperes per tastar-la?